Basistraining Focusing

Deze module van 6 bijeenkomsten wordt afgerond met het certificaat niveau 2.

In de basistraining leer je een luisterende houding in jezelf te ontwikkelen en op te merken wat er in je leeft. Je krijgt hierdoor o.a. meer besef van je innerlijke ruimte en van je eigenheid. Je leert hoe je lichamelijke signalen en gevoelens herkent zonder erdoor overspoeld te raken of te negeren. In de eerste bijeenkomsten leer je het focusproces en de stappen kennen. Op de volgende bijeenkomsten is er aandacht voor problemen die zich kunnen voordoen. Bijvoorbeeld als het proces blokkeert, als je gaat analyseren, ongeduldig wordt of overstemt wordt door een innerlijk kritische stem. Na deze training heb je de stappen en het proces onder de knie en kun je er zelf mee verder. De training kan individueel gevolgd worden of samen met 1 of 2 andere cursisten.
De oefeningen in de lessen worden ondersteund door praktisch lesmateriaal en theorie.

Voor inschrijving vindt er een kosteloze kennismaking plaats met de trainer en eventueel in overleg een korte focussessie tegen betaling.

De bijeenkomsten vinden plaats in Goes of online

De planning wordt in overleg gemaakt. Informeer bij je werkgever om de training te volgen vanuit een budget voor persoonlijke ontwikkeling of deskundigheidsbevordering.