Welkom

bij Praktijk Essenza

Lichaamsgerichte therapie

Vanuit rust en ruimte richting herstel


Werkwijze

Naast Focusing wordt in afstemming met u haptisch aanraken en Acceptance and Commitment Therapy toegepast in de sessie. Er is tijd en aandacht voor uw verhaal én we gaan voorbij de woorden. Samen vinden we een vorm om de aandacht naar binnen te richten en te verkennen wat er leeft. U kunt met en zonder verwijzing terecht. Wij bieden zorg op maat en stemmen op uw verzoek af met andere hulpverleners.

Beroepsvereniging en vergoeding

Praktijk Essenza-Esther Wijs, is aangesloten bij het NVPA (Het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen ) en lid van het SCAG (geschillencommissie). Dat betekent dat de richtlijnen worden gevolgd die de beroepsgroep gemaakt heeft. Vanuit de aanvullende verzekering worden de sessies gedeeltelijk vergoed.

In de praktijk van Essenza bent u welkom voor begeleiding bij:

innerlijke onrust met slaapproblemen, lichamelijke spanning, licht tot matige angst- of stemmingsklachten, omgaan met verlies, pijn of beperkingen, stress en burn-out, herstel van de relatie in denken en voelen, zelfondermijning, leren omgaan met hooggevoeligheid of met emotie.