Mogelijkheden

In een groepje of individueel

Focusing is een toegankelijke methode die meestal wordt aangeleerd in een groepje. Te beginnen met de Basistraining. Tijdens en tussen de bijeenkomsten wordt er geoefend met elkaar. Mocht het beter bij je passen om een individuele training af te spreken dan kan dat natuurlijk ook.

Wat kan het je brengen?   

Misschien doe je niet wat je echt zou willen, heb je moeite met keuzes maken, ervaar je een onvrij gevoel of iets onbestemds zonder duidelijke aanleiding? Misschien heb je de wens om zachter en vriendelijker met jezelf om te gaan of weet je niet goed raad met (overspoelende) gevoelens? Of vind je het lastig om je richting te vinden? Zomaar wat voorbeelden waarbij Focusing je verder kan brengen.  

Neem gerust contact op mocht Focusing je aanspreken maar je hebt nog een vraag. Of stel dat je ergens in bent vastgelopen en er zijn klachten waar meer begeleiding bij is gewenst, kijk dan eens naar individuele begeleiding.

Professional

Voor coaches, therapeuten, agogen, supervisoren e.a. is er een uitgebreid opleidingsprogramma. Dit staat verder beschreven bij trainingen.